Heppie birthday to me & my blog

Precies 1 jaar geleden startte ik dit blog. Ik liep al een tijdje met het idee rond, wilde graag mijn ideeën en gedachtes de wereld in slingeren en vond mijn verjaardag een mooi moment. Ik begon heel fanatiek met twee keer per week iets posten, maar zoals je wellicht hebt gemerkt heb ik dat niet volgehouden. Soms neemt het leven even alles over en is het moeilijk om weer terug in je ritme te komen.

Toch wordt mijn site regelmatig bezocht, wat ik super leuk vind! Afgelopen week, terwijl ik niets meer had gepost, waren er 49 bezoekers (hallo allemaal!). In het afgelopen jaar heb ik 3882 bezoekers op mijn eigen stukje internet mogen ontvangen. Hoe tof!! Ik schreef 37 berichten, kreeg 98 reacties en veranderde de lay-out.

Mijn allereerste blog werd het vaakst gelezen. Maar liefst 470 mensen hebben Stem op een vrouw gelezen. Ik heb die dag gestuiterd door de kamer, mega enthousiast. Lees ‘m gerust nog een keer, want over een paar dagen gaan we weer met z’n allen naar de stembussen om op een vrouw te stemmen!

Soms komen er honderden mensen langs, soms maar ‘n stuk of 30, ligt er net aan wat het onderwerp is en of ik het nog ergens deel. Al is er maar één iemand die het leest, het maakt me altijd weer blij om te zien dat er mensen zijn die lezen wat ik schrijf. Soms vergeet ik eventjes hoe fijn ik het vind om te schrijven, niet alleen hier, maar ook in mijn eigen boekje. Schrijven helpt. Schrijven maakt soms alles helder, brengt rust en zorgt voor overzicht. En soms ook helemaal niet, maar dan is het wel even uit mijn hoofd.

Nu ik weer een jaartje wijzer ben 🙂 probeer ik dat te onthouden.. dat ik schrijven zo fijn vind. Dan komt er vast vaker een blog online!

Fijn dat jullie er allemaal waren, om mee te lezen, te reageren, te liken en te delen. Blijf dat vooral doen <3